St. Anna Logo

Gezonde medewerkers. Gezond bedrijf!

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker dat medewerkers gezond en vitaal zijn en blijven. Uit onderzoek van TNO-Arbeid en NOC*NSF blijkt namelijk dat een gezonde, sportende werknemer productiever is en een beduidend lager ziekteverzuim heeft dan gemiddeld.

  • Voordelen van en voor een vitale en gezonde werknemer
  • Daling arbeidsverzuim
  • Meer ontspannen personeel en afname van ervaren stress
  • Fitter, gezonder en daardoor productiever personeel
  • Toename tevredenheid onder personeel en daardoor minder verloop en grotere binding van uw werknemers
  • Positief image van uw bedrijf

Preventieve check

Anna TopSupport heeft een preventieve check voor werknemers ontwikkeld. Door middel van deze check wordt de algehele gezondheidstoestand van uw werknemer in kaart gebracht en op basis van de resultaten worden leefstijladviezen gegeven met betrekking tot voeding en bewegen.

> Read more in English about the preventive health checks

Wat houdt de check in?

De preventieve check wordt op maat samengesteld. Voor de inhoud van de test kunt u denken aan een vragenlijst, lengte, gewicht, BMI (Body Mass Index), bloeddruk, rust ECG (hartfilmpje), vetpercentage, buikomvang, urineonderzoek, longfunctieonderzoek, bloedonderzoek en een maximaal inspanningsonderzoek met ECG en bloeddrukbewaking.

Beweegprogramma op maat

Om uw medewerkers in beweging te krijgen en te houden stellen wij voor uw bedrijf een speciaal beweegprogramma samen. Hierdoor kunnen uw medewerkers op een verantwoorde manier (gaan) sporten en is er een toename van de gezondheid van uw medewerkers en productiviteit voor u als werkgever.

Contact

Heeft u interesse in een preventieve check of een beweegprogramma op maat voor uw medewerkers? Neem dan contact op met Anna TopSupport.