St. Anna Logo

De medische staf van NOC*NSF heeft samen met Zilveren Kruis Achmea een Topsportpolis samengesteld die voldoet aan de specifieke medische zorg die een topsporter nodig heeft. Medisch Sportgezondheidscentrum Anna TopSupport is geselecteerd om deze topsportmedische zorg te mogen leveren.

Voor A, B, en HP topsporters

De Nationale Topsportpolis is een zorgverzekering die aangeboden wordt aan alle A, B en HP status houdende topsporters uit topsportprogramma's 1 tot en met 3.

A, B en HP sporters uit de groepen 4a en 4b kunnen geen aanspraak maken op de topsportpolis, evenals talentvolle sporters met een talentenstatus IT, NT of Belofte. Voor deze sporters is de Nationale Sportpolis van Zilveren Kruis Achmea beschikbaar.

Wat biedt Anna TopSupport?

Anna TopSupport is één van de selecte zorgverleners die deze topsportmedische zorg aan mag bieden en één van de vier geselecteerde radiologische centra voor beeldvormende diagnostiek .

Dit betekent dat topsporters met een A, B en HP status (in de groepen 1-3) bij Anna TopSupport terecht kunnen voor topsportzorg, te weten:

  • groot sportmedisch onderzoek;
  • een Topsportanalyse;
  • (sport)medische consulten bij onze sportartsen;
  • aanvullende diagnostiek (MRI-scan, laboratoriumonderzoek, röntgenfoto's en echografie), inclusief beoordeling hiervan;
  • preventief sportmedisch bloedonderzoek.

Dit alles met een snelle toegang, vaak al binnen 24 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Zilveren Kruis Achmea of op de website van het NOC*NSF.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!