We zijn trots op onze nieuwe samenwerking met PSV Waterpolo. Zaterdag 28 september werd in het clubhuis van PSV Waterpolo het contract ondertekend. PSV Waterpolo over het partnerschap: "PSV kijkt uit naar een fijne, fitte en – zoveel mogelijk – blessurevrije periode. Hoewel TopSupport pal naast het zwembad te vinden is, hopen we elkaar in dat opzicht zo min mogelijk te zien."

Professionele medische zorg

Sporters van PSV Waterpolo krijgen met deze samenwerking snelle toegang tot professionele medische zorg. Meestal kunnen sporters al binnen 24 uur terecht bij een fysiotherapeut of sportarts. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van het sportblessurespreekuur. Bij dit sportspreekuur kunnen sporters zonder verwijzing terecht voor een diagnose en advies van een fysiotherapeut.

Kans op blessures verkleinen

De club krijgt een vast aanspreekpunt voor blessures of andere gezondheidsproblemen. Deze coördinator koppelt snel de juiste professional aan een geblesseerde speler en koppelt weer terug aan de trainer als de speler daar toestemming voor geeft. Ook zijn erg afspraken gemaakt over preventieve sportmedische keuringen. Een fysiotherapeut zal een uur per week aanwezig zijn bij de landtrainingen.