Naar het nieuwsoverzicht

St. Anna en TopSupport breiden zorgaanbod Eindhoven uit

Vanaf september bieden het St. Anna Ziekenhuis en TopSupport meer zorg aan op hun locatie in Eindhoven. Patiënten kunnen vaker en voor meer specialismen in Eindhoven terecht. Ze zijn sneller aan de beurt en kunnen voor meer specialismen zelf kiezen of ze een afspraak willen in Geldrop of in Eindhoven. Door deze uitbreiding brengt het Anna de zorg dichter bij de patiënten. Kijk hier voor het actuele aanbod en contactinformatie.

Nieuw aanbod in Eindhoven

  • Borstzorg Anna: patiënten die onzeker zijn over een afwijking aan de borst kunnen nu voortaan ook op locatie Eindhoven van het St. Anna Ziekenhuis terecht voor onderzoek (mammografie en soms ook een echo) en diagnose. Borstzorg Anna biedt hen ook hier snel duidelijkheid. Na onderzoek door onze gespecialiseerde radiologen hebben zij 1 dag later duidelijkheid. Naast de zorg bij (een vermoeden van) borstkanker is er in Eindhoven ook aandacht voor bijvoorbeeld pijnklachten aan de borsten (mastopathie) en vragen over erfelijkheid en screening.
  • Gynaecologie: vanaf vrijdag 11 september start Gynaecologie elke vrijdag met een spreekuur bestemd voor alle zorgvragen voor gynaecologie. En vrouwen kunnen er terecht met de zorg rondom hun zwangerschap: afspraken, controles, echo’s. Voor (zeer) specialistisch onderzoek of voor ingrepen gaan patiënten naar Geldrop. Er is nauw contact met de verloskundige praktijken in Eindhoven en omliggende gemeenten.
  • Centrum voor Leefstijlgeneeskunde: vanaf half september biedt dit centrum begeleiding aan patiënten die iets willen veranderen aan hun leefstijl. Het centrum biedt aan patiënten, vaak met een chronische ziekte, een uitgebreid programma dat zich onder meer richt op gezonde voeding, bewegen, voldoende slaap en een fit brein.

Uitbreiding spreekuren in Eindhoven

Naast het nieuwe aanbod, is er ook sprake van uitbreiding van het aantal spreekuren. Er zijn meer spreekuren voor de polikliniek Orthopedie. De polikliniek chirurgie biedt meer mogelijkheden voor de behandeling van anale klachten (aambeien, fistels, e.d.). Verder zijn de faciliteiten voor het verrichten van (sport) medische inspanningsonderzoeken fors toegenomen en kunnen er wekelijks meer keuringen, testen en sportmedische consulten plaatsvinden.

Toegankelijk voor bredere groep patiënten

Door de uitbreiding van de zorg kunnen het St. Anna Ziekenhuis en TopSupport meer zorg aanbieden, ook voor mensen in de regio Eindhoven, Valkenswaard en de Kempen. Het St. Anna Ziekenhuis en TopSupport zijn al ruim 10 jaar gevestigd op de Genneper Parken in Eindhoven. De locatie is kleinschalig, makkelijk bereikbaar met het OV of de auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.  

Kijk hier voor het actuele aanbod en contactinformatie.