Naar het nieuwsoverzicht

Samenwerking TeamNL centrum en TopSupport weer verlengd

TeamNL centrum (voorheen CTO Zuid) en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport werken al 10 jaar intensief samen. Het samenwerkingsverband is opnieuw met een jaar verlengd voor 2021. Hiermee krijgen sporters met een NOC*NSF status de beste (sport)medische begeleiding op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo. Met een volledig pakket van sportmedische zorg zoals preventie, diagnostiek, behandeling en begeleiding bij sportletsel, analyses en metingen, worden zij klaargestoomd om te presteren op het hoogste podium.

TopSupport

Vanuit Eindhoven worden zwemmers, schoonspringsters en waterpoloërs dagelijks intensief begeleid door sportartsen en fysiotherapeuten. “In onze samenwerking zorgen we er samen voor dat sporters hun doelen halen en beter worden. Zeker dit jaar in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo, is die begeleiding extra belangrijk!”, aldus Lennart de Jonge, manager TopSupport.

Ook Nienke Nijenhuis, directeur Topsport en Innovatie bij BrabantSport, is blij met de samenwerking: “BrabantSport faciliteert met haar TeamNL centrum meerdere TeamNL- en TalentTeamNL programma’s. Bij TopSupport krijgen onze sporters optimale medische begeleiding van ervaren experts die de topsportmentaliteit begrijpen. Dit zorgt ervoor dat topsporters met de juiste begeleiding en betrokkenheid het beste uit zichzelf kunnen halen. Op deze manier maken we Brabant samen sterker door sport!”

Jarenlange expertise

De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. We zijn SCAS gecertificeerd voor het behandelen en begeleiden van topsporters. Naast de begeleiding van de sporters van TeamNLverzorgen we ook al jarenlang de (sport)medische begeleiding van diverse topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB. Ook is St. Anna Topsupport al jarenlang medisch partner van PSV.

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies