Naar het nieuwsoverzicht

Suzanne Huurman versterkt medische staf TopSupport en PSV

Suzanne Huurman (28) start per 1 juli als arts bij medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven). Daarnaast zal zij de sportmedische begeleiding van Jong PSV, de PSV-Jeugd en PSV Vrouwen gaan coördineren. Suzanne was afgelopen seizoen onder meer clubarts en medisch coördinator van Go Ahead Eagles.

Wart van Zoest, medisch manager TopSupport en PSV: ‘We zijn blij met de komst van Suzanne. En hebben het volste vertrouwen dat Suzanne met haar frisse blik, haar passie voor sport en haar ervaring met de begeleiding van topsporters zowel binnen de voetbalwereld als daarbuiten, ons zal inspireren en versterken. Zowel bij TopSupport als PSV”.

TopSupport kan de komst van een nieuwe arts goed gebruiken. Het medisch sportgezondheidscentrum groeit . “De sportmedische begeleiding aan zowel amateursporters – en clubs als topsporters neemt sterk toe. Met de versterking van ons team kunnen we de hoge service en snelheid die wij beloven blijven waarmaken”, aldus Wart.

Expertisecentrum

Het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport is hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. TopSupport verzorgt de (sport)medische begeleiding van Olympisch talenten in de regio Zuid (Centrum voor TopSport en Onderwijs Zuid) en allerlei andere topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB.

Ook zijn Topsupport en het St. Anna Ziekenhuis al jarenlang medisch partner van PSV. Vanuit deze rol draagt Topsupport zorg voor de sportmedische begeleiding van de selectie van PSV, Jong PSV, de PSV-jeugd en die van PSV Vrouwen. Dit betreft onder meer blessurepreventie, medische behandelingen en spelerskeuringen.

Lennart de Jonge (Manager Sport & Bewegen), Suzanne Huurman (arts) en Wart van Zoest (medisch manager TopSupport en PSV).