Naar het nieuwsoverzicht

Een wandelroute van het Anna

Ter ere van ons 90-jarig bestaan is samen met de gemeente Geldrop-Mierlo een Anna Wandelroute gemaakt. De Anna Wandelroute neemt je mee langs plekken die iets betekend hebben in onze geschiedenis, van de nonnen tot nu. Het startpunt van de route is bij de DNAbank voor de ingang van het Anna Ziekenhuis. Op deze bank kan je via QR-codes vele verhalen van het Anna lezen.

De wandelroute noemen we ‘Rondje van het Anna’

Het is een gezonde wandelroute van 6 km die laat zien hoe we verbonden zijn met onze regio. Je kunt een tussenstop maken bij ons woonzorgcentrum Anna Heuvel. Hier kun je bij Gasterij Bij de Boom genieten van een hapje en een drankje.

Bewegen is goed voor je gezondheid

De route is gemaakt voor alle Anna-collega’s. Diverse collega’s van het Anna hielpen hierbij. De wandeling is nu ook beschikbaar gemaakt voor alle inwoners en bezoekers van Geldrop. Ook velen van hen hebben immers een bijzondere relatie met het Anna. Door de wandelroute beschikbaar te stellen wil het Anna beweging stimuleren.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor de wandelroute. Je vindt de wandelroute ook op meer dan 50 (toeristische) plekken in onze regio én op onze eigen locaties.