Naar het nieuwsoverzicht

Anna Ziekenhuis en Anna TopSupport blikken terug op een geslaagde 1ste editie van het European Sport Orthopedics Congress

Vrijdag 5 november was de eerste editie van het European Sport Orthopedics Congress in het Philips stadion. Het was nog even spannend of het kon doorgaan met een persconferentie vlak voor het congres. Met een coronacheck van alle deelnemers bij binnenkomst was het gelukkig toch mogelijk.

Het thema was knie- en enkelinstabiliteit. Met een afwisselend programma werd het onderwerp zowel vanuit het perspectief van de fysiotherapeut als specialist belicht. Orthopedisch chirurg Rob Bogie over de dag: “Het was een geslaagd congres, op een mooie plek en met een fantastisch publiek. Een perfect voorbeeld van wat je kunt bereiken wanneer je krachten bundelt en je expertise durft uit te stralen. Wat mij betreft is dit een mooi resultaat van de jarenlange multidisciplinaire samenwerking bij Anna TopSupport. Samen met het Anna Ziekenhuis hebben we sportorthopedie weer goed op de kaart gezet.” Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de dag.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies