Hallo, mijn naam is Joost van Deursen, SCAS gecertificeerd sportzorgmasseur bij Anna TopSupport waar ik op freelancebasis werkzaam ben.

Ik ben altijd redelijk sportief geweest. Ik heb op redelijk niveau gevoetbald (positie mid mid) bij Brabantia en Veloc (nu Gestel). Beiden in Eindhoven. Daarnaast heb ik de sporten judo, boksen, zwemmen, tennis, toerfietsen en mountainbiken beoefend. Mijn interesse in de menselijke anatomie en de bewegingsleer, samen met mijn beroep als ambulanceverpleegkundige bij GGD Eindhoven, wakkerde mijn interesse voor de sportverzorging aan. Het was daarom logisch een functie in de sport te vinden. Ik ben sinds 1981 sport(zorg)masseur en aangesloten bij de brancheorganisatie NGS (Nederlands Genootschap Sport & Wellness Massage) en ben SCAS gecertificeerd (zorgverzekering).

Naast mijn werk bij Anna TopSupport ben ik de medic geweest van de profselectie PSV voetbal, de profselectie van De Kemphanen ijshockey en soigneur en vertrouwenspersoon van Toer en Wielerclub Het Snelle Wiel te Bladel. Momenteel ben ik de medic, conditie- en hersteltrainer bij de KNVB Hoofdklasse zondagamateur RKSV Nuenen.

Tot mijn genoegen ben ik genomineerd voor de titel van sportzorgmasseur van het jaar 2018 bij het NGS!

Ik help je graag verder met: