St. Anna Logo

Besmettelijk leuk!

''Ik ben besmet met een virus, het TopSupportvirus. Het begon met de vraag: ‘Wil jij vloggen voor TopSupport? Ze hebben zo veel kennis, de locatie is fantastisch en hun passie en enthousiasme zijn aanstekelijk.’ Ik dacht: eerst zien dan geloven.

Het afgelopen half jaar maakte ik kennis met het team en werd steeds enthousiaster. Ze delen hun kennis en ervaring graag. Werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest, daar gaan ze samen met de klanten voor. Daarnaast zijn ze aardig, grappig en meedenkend.

Vloggen voor TopSupport werd al snel vloggen mét TopSupport: een wereld van verschil, want samen iets maken is zoveel leuker en maakt een vlog beter. Hun enthousiasme en passie zijn niet alleen aanstekelijk, maar zelfs besmettelijk. Met heftige verschijnselen als gevolg. Zo heb ik na de vlog met sportcoach Tom mijn elektrische fiets de deur uit gedaan. Door sportarts en voedingsexpert Hans eet ik meer vet en minder koolhydraten. Door fysio’s Tom, Marlies en Pim sla ik geen warming-up meer over en na de vlog met de topsporters, wil ik ook topsporter worden. Nee, grapje, maar ik heb wel het doel op mijn stappenteller hoger ingesteld. Na een paar maanden is het resultaat: ik eet gezonder, beweeg meer en ga bewuster met lichaam en geest om. Wat bovendien heel leuk is, we gaan nog meer vlogs met TopSupport maken en daar word ik erg gelukkig van. Een gezonder lichaam en een heel blije geest. En ik ben er niet eens in behandeling…

Ik kan iedereen aanraden om een keer bij TopSupport binnen te lopen, want TopSupport is echt besmettelijk leuk!''