St. Anna Logo

'Revalideren ging hier echt op een heel fijne manier'

‘In de allereerste competitiewedstrijd van het seizoen klapte mijn enkel om bij een balcontact. Er was verder niemand in de buurt. Het leek heel onschuldig, maar het voelde niet goed. Omdat ik nog voorzichtig wel een beetje kon lopen na afloop dacht niemand dat het een breuk kon zijn.

De volgende dag kwam ik bij TopSupport. CTO Eindhoven, waar ik voetbal, werkt daar nauw mee samen. Voor de zekerheid werd er een foto gemaakt omdat er misschien een klein scheurtje in zou zitten. Bleek ik mijn kuitbeen toch echt gebroken te hebben. Het was een wonder dat ik er nog een beetje op kon lopen.

In totaal heb ik 4 maanden gerevalideerd voordat ik weer een paar minuten kon maken in mijn team. Ik kwam elke doordeweekse dag bij TopSupport, om zeker 2 uur te werken aan mijn herstel. Het ging op een heel fijne manier. Iedere dag was er een duidelijk programma voor me en er was altijd wel iemand bij me die meekeek. Ik vond het ook wel gezellig dat je samen met andere mensen aan het revalideren bent. Je kon altijd wel kletsen, voelde je nooit alleen.

In principe ben ik nu weer topfit. Een paar weken geleden was het wel even weer schrikken omdat ik door mijn enkel ging.

Ik heb meteen met Guus Gilsing geappt, de fysio die mij bij mijn revalidatie bijna altijd heeft begeleid. Ik kon meteen terecht. Er bleek een kleine verrekking in mijn enkelband te zitten, maar met tape kan ik alles gewoon meedoen.

We hebben dit jaar best veel blessures in ons team. Het is fijn dat we met het CTO Talent team altijd bij TopSupport terecht kunnen.’