St. Anna Logo

'TopSupport is me op alle fronten goed bevallen'

 “Het wereldje van het motorcrossen is klein. Via, via hoor je altijd wel tips waar je voor wat moet zijn. Toen ik knieproblemen had, hoorde ik dat je snel terecht kunt bij TopSupport voor een scan. Snel geholpen worden is voor mij heel belangrijk. Iedere twee weken heb je wedstrijden, langer wachten betekent meer wedstrijden missen.

Toen ik geopereerd moest worden aan mijn kruisband, hoorde ik weer goede verhalen over orthopedisch chirurg Wart van Zoest via mijn neef Robbie Reckers die in het Nederlands hockeyelftal speelt. Van Zoest kon mij op de bewuste dag niet opereren. Toen ben ik bij dokter Bogie terecht gekomen en dat is me ook prima bevallen.

Je wordt echt gestimuleerd

Opvallend bij mijn revalidatie vond ik hoe TopSupport je echt stimuleert om te doen wat je kunt, meteen vanaf de operatie. Daar houd ik van. In mijn geval heb ik overigens iets te fanatiek mijn grenzen opgezocht. Ik ben na 3 maanden weer gaan hardlopen. Dat had ik beter niet kunnen doen, daardoor heeft mijn revalidatie wat langer geduurd.

Ik ben nu niet meer onder behandeling bij TopSupport, mijn knie is gelukkig weer helemaal goed.

Ik doe veel aan krachttraining, zit 4x per week in de  sportschool, naast twee keer per week motorcrosstrainingen. Motorcrossen is gevaarlijk als je niet topfit en sterk bent. Bij ons zie je veel verwondingen van stenen door valpartijen of breuken. Als je wel fit bent, kun je veel aan en gebeuren er ook minder ongelukken.

Ook voedingsadvies

Toen ik later  voor een sportkeuring weer bij TopSupport kwam, ben ik in contact gekomen met sportarts Hans van Kuijk die veel weet over voeding en sport. Ik val snel af, heb moeite om mijn gewicht vast te houden. Ik heb goede adviezen gekregen, waar ik nu naar probeer te leven en dat helpt.

TopSupport is me op alle fronten supergoed bevallen.”