St. Anna Logo

In uw elleboog, pols en uw hand kunnen verschillende (sport)blessures ontstaan. De klachten ontstaan vaak door overbelasting.

Uw pols kan bijvoorbeeld breken of u kunt last hebben van het Carpale Tunnelsyndroom. U kunt last hebben van een tennisarm en in uw elleboog, pols en/of uw hand kan artrose ontstaan. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke aandoeningen:

Het blijkt vaak moeilijk om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Het stellen van de juiste diagnose met de beste behandeling vraagt om specialistische kennis en ervaring.

 

Wat kunnen het Anna Ziekenhuis en Anna TopSupport bieden bij elleboog-, pols- en handklachten?

Bij Anna TopSupport kunt u terecht voor een snelle diagnose en een passende behandeling voor vrijwel alle elleboog-, pols- en handklachten. Mogelijke behandelingen zijn fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie en dry needling. Bij ons werken (sport)fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen van het Anna Ziekenhuis en (sport)radiologen nauw samen.  

Zowel bij lichte klachten als bij complexe en hardnekkige klachten waarbij wellicht een operatie noodzakelijk is, kan Anna TopSupport u helpen om zo snel en goed mogelijk van uw klachten af te komen.

Heeft u acute klachten? Dan kunt u iedere maandag terecht op het gratis sportblessure inloopspreekuur. U kunt natuurlijk ook altijd een gewone afspraak maken met een van onze (sport)fysiotherapeuten of sportartsen.